Antti arnkil twitter

Antti Arnkil on Twitter: “”Sen piti olla aivan tavallinen …

”Sen piti olla aivan tavallinen päivä, joka jatkuu mukavalla illalla. Jaana Ayatan veli ilmoitti tulevansa grillaamaan.”.

Antti Arnkil on Twitter: “Ei niin että olisin koukussa kahviin …

@arnkil. Ei niin että olisin koukussa kahviin, mutta joskus nukkumaan mennessäni ilahdun siitä että pian on aamu ja saa taas juoda sumppia. Translate Tweet.

Antti Arnkil on Twitter: “Suomalainen arki on huonontunut 30 …

@arnkil. Suomalainen arki on huonontunut 30 vuodessa. Lapsuudessa ruoka ja pyykit hoituivat automaattisesti. Nykyään kaikki täytyy tehdä itse.

Antti Arnkil on Twitter: “Raivoisat onnittelut Iidalle Finlandiasta …

30.11.2022 — Antti Arnkil · @arnkil. Raivoisat onnittelut Iidalle Finlandiasta! Lukekaa Hävitys, se on upea kirja. #Finlandia. Translate Tweet.

Antti Arnkil on Twitter: “80–90-luvun yläasteella piti olla valmis …

@arnkil. 80–90-luvun yläasteella piti olla valmis milloin tahansa vastaamaan “Syö pääs” tai “Ei se mun napaa kaiva”. Näillä klaarasi 75% tilanteista.

Antti Arnkil on Twitter: “Yritän hahmottaa kummallista Disneyn …

Antti Arnkil · @arnkil. ·. Apr 23, 2022. Laki kieltää Floridan koulujen opettajia 3. luokkaan asti puhumasta oppilaille seksuaalisesta suuntautumisesta ja …

Antti Arnkil on Twitter: “”Sen piti olla ihan tavallinen lomamatka …

@arnkil. ·. Nov 26, 2019. ”Sen piti olla aivan tavallinen iltalenkki koiran kanssa.” yle.fi. Antti Kuittisen takareiden lihakset irtosivat kaatumisessa …

Antti Arnkil on Twitter: “Tiesitkö: äärioikeistolaisia on …

Tiesitkö: äärioikeistolaisia on Suomessa jo niin paljon, että jos kaikki laitettaisiin seisomaan käsi kädessä Etelänavalle, niin hyvä olisi. Translate Tweet.

Antti Arnkil on Twitter: “Ei me Marsiin mennä. Tulevaisuudessa …

21.10.2022 — Ei me Marsiin mennä. Tulevaisuudessa pitää osata tehdä hyviä kasviskeittoja, korjata fillari, paikata vaatteita ja lukea rauhassa kirjoja.

Antti Arnkil on Twitter: “Sanovat, että pandemian ensimmäiset …

@arnkil. Vanhemmat, älkää erotko ennen kuin pandemia on täyttänyt neljä. 2. 36. Antti Saloniemi · @AnttiSaloniemi. ·. Dec 21, 2021. Replying to.

Keywords: antti arnkil twitter